Badrumsrenovering

Att renovera badrummet är inget du bör ge dig på, om du inte verkligen vet hur du ska göra. Man kan förvisso klistra upp en krok, ställa in en korg eller rensa avloppet men annat bör man överlåta till proffs för att minska risken för allvarliga och kostsamma vattenskador.

Vilka delar av en badrumsrenovering utför vi?

Det finns väldigt många fördelar med att anlita proffs på badrumsrenovering när en sådan ska utföras. När du anlitar oss för att utföra en badrumsrenovering kan du vara säker på att allt utförs korrekt. Vi gör allt som hör badrumsrenoveringen till.

Det betyder arbete med golv, väggar, montering av duschkabin och porslin, rördragning, elinstallationer och uppsättning av skåp eller annan förvaring. Du kan antingen få hela badrummet renoverat eller så beställer du den renovering som krävs för att du ska trivas i ditt badrum.

En badrumsrenovering utförd av Lavio Entreprenad AB
Badrumsrenovering med vit inredning och gröna blommor

Noggrann planering innan arbetet

Inför en badrumsrenovering är det viktigt att planera allting väldigt noga. Vi hjälper dig med hela processen, från planering till det att byggnationen är klar. När det gäller planeringen är det inte bara viktigt att veta hur resultatet ska bli, utan du måste också ha koll på hur utrymmet ser ut där du ska renovera. Du måste ha koll på alla mått, hur väggarna är uppbyggda, hur vattenledningar ska gå och mycket annat. Tillsammans med dig som ägare av fastigheten eller boende i bostaden tar vi fram en planering som gör att hela arbetet löper på smärtfritt och utan extra kostnader för dig. Med noggrann planering slipper vi oförutsedda händelser som också kan göra att arbetet drar ut på tiden.

Badrumsrenovering i större byggnader

Om du har ett flerbostadshus eller en villa kanske det är läge för stambyte och badrumsrenovering. Det kan vara en väldigt stor process att dra igång, särskilt om det är många boende i ditt flerbostadshus eftersom alla kommer att drabbas samtidigt. Vi hjälper dig med stambytet och all planering inför det, samt med den medföljande badrumsrenoveringen. Under arbetet kommer de boende i bostäderna att stundtals bli av med vatten, elektricitet och ibland kommer de inte att ha tillgång till varken badrum eller kök. Det är därför viktigt att vi har en god kommunikation både med dig som fastighetsägare och med alla som bor i fastigheten. Vi ser till att göra arbetet noggrant, men så snabbt som möjligt så att ingen behöver drabbas av konsekvenser längre än nödvändigt.