Om oss

Här kan du som kund läsa mer om vårt företag och om oss som arbetar här. Vill du veta mer om våra tjänster, är du alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon för att få svar på olika frågor eller helt enkelt för att få veta mer om tjänsterna vi erbjuder.

Vilka är vi?

Vi på Lavio Entreprenad AB är, precis som namnet antyder, ett entreprenadföretag inom bygg och anläggning. Vi arbetar både med privatpersoner och med företag som behöver olika former av byggservice, målning eller renovering utförd. Vi vet hur mycket det gör när man får laga mat i ett nyrenoverat kök, eller när man ser sin fasad nymålad.

Därför arbetar vi alltid med dig som kund i fokus och en stor del av vårt arbete läggs på kundnöjdhet.Vårt företag erbjuder i stort sett alla tänkbara servicemöjligheter inom bygg. Vi har med tid och erfarenhet lärt oss att renoveringar och bygg kan innebära väldigt mycket skilda saker, och därför riktar vi också in oss mot flera målgrupper.

En bygggrund inför en totalrenovering av ett hus
Två personer som slår fast vid avtal om byggservice genom en handskakning

Var och inom vilka områden kan du få hjälp?

Vi har ett huvudkontor i centrala Göteborg men självklart utför vi vårt arbete över hela regionen. Vid större arbeten har vi även vana att arbeta på annan ort om vi kommer överens med dig som kund kring det. Våra huvudområden ligger kring målning, renovering och byggservice. Vi renoverar huvudsakligen kök samt badrum i både villor, flerbostadshus och lägenheter, samt i publika byggnader och på företag.

Vi utför även målningsarbeten inomhus och utomhus, samt lägger golv där det behövs. Vi står också till tjänst med totalrenoveringar och byggservice i både små och stora lokaler. Vi ser alltid till att du som kund får en offert på arbetet och vi kan också hjälpa dig med tolkning av den om så behövs. På så sätt behöver du som kund aldrig vara tveksam kring vad du egentligen betalar för.

Erfaren och utbildad personal

Att ha erfaren och utbildad personal är en självklarhet för oss. I samband med att vi åtar oss ett arbete ser vi alltid till att placera rätt anställd på rätt plats. Alla installationer och byggnationer uppfyller de krav som ställs enligt gällande standard och de är också godkända av försäkringsbolag samt allehanda myndigheter.

Oavsett om du anlitar oss för målning, golvläggning eller totalrenovering ska du känna dig nöjd med ditt val, oavsett vilket arbete vi ska utföra. Vi håller kontakten med dig som kund och vi är flexibla både när det gäller arbetstider, priser och sätt arbetet ska utföras på så länge allt fortfarande kan göras enligt gällande regler i branschen.

Här hittar du 

Våra tjänster

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Måleri

Golvläggning

Totalrenovering

Byggservice