Byggservice

Oavsett om du har stort eller litet projekt på gång kan det ibland vara skönt med lite hjälp på traven. Ibland är det bara någon du behöver rådfråga för att kunna komma vidare och andra gånger kan det vara skönt att rentav anlita en hantverkare för att slutföra arbetet. Hos oss på Lavio Entreprenad AB kan du välja att anlita vår byggservice som tar sig an både större och mindre arbetsuppgifter.

Vad innebär byggservice?

Byggservice innebär att du till exempel kan kontakta oss för att få svar på frågor gällande materialval. Du kan också få hjälp med att bygga ihop till exempel en lekstuga, sommarstuga eller skåp till köket. Med vår byggservice utför vi också större byggnationer som byggarbeten i lägenheter, byggnation av kontorsrum i större lokaler och liknande. Självklart är även privatpersoner varmt välkomna att anlita vår byggservice. Som privatperson får du alltid samma service som ett företag som anlitar oss.

Du får alltid en personlig kontaktperson som hjälper dig i ditt ärende och dessutom ser vi alltid till att hålla god kontakt med dig. Vi vet hur viktigt det är att som företag har en god kommunikation med kunden för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Som privatperson kan du till exempel välja att anlita oss för byggnationer i trädgården, sommarstugan eller hemma i din bostad.

Byggservice av Lavio Entreprenad AB
Byggservice av Lavio Entreprenad AB

Kompetent personal

I vår byggservice har vi alltid kompetent personal som står redo att hjälpa dig, oavsett om det är ett stort eller litet arbete som behöver utföras. Personalen har gedigen utbildning och stor erfarenhet av att utföra olika byggprojekt. Våra snickare kan till exempel hjälpa dig med att byta ytterdörr eller bygga ihop en hel altan. Vi hjälper också till med rådgivning gällande materialval. Du kan också välja att anlita vår kompetenta personal i samband med till exempel målningsarbeten eller totalrenoveringar.

Kostnadsfri offert

När du anlitar vår byggservice får du alltid en kostnadsfri offert på vad arbetet kommer att gå på. Med vår offert behöver du aldrig betala för mycket eller fundera över vad det egentligen är du betalar för. Allt står specificerat på offerten. Om det mot förmodan skulle uppkomma någon extra kostnad som vi inte har räknat med har vi alltid en kommunikation med dig som kund. Om du till exempel kommer på att du under byggservicen vill ha något annat arbete utfört så samtalar vi med dig som kund om arbetet och sedan lägger vi in det i offertens att även den kostnaden ingår där.