Totalrenovering

Ibland kan det finnas behov av att utföra en totalrenovering. Man har kanske tröttnat helt på sin bostad, eller så har man köpt en väldig nedgången sådan som verkligen behöver göras i ordning. En totalrenovering kan också vara på sin plats efter till exempel bränder eller vattenskador.

Olika typer av golvläggning

Vid en totalrenovering river man ut allt gammalt material och ersätter det med nytt. Ibland kan det finnas möjlighet att återanvända eller lämna kvar till exempel innerdörrar eller dörrar och fönsterkarmar. Men så är inte alltid fallet. Ibland kan man behöva göra totalrenoveringen av enstaka rum eller av en hel bostad eller lokal.

Det beror lite på situationen. Man börjar alltid med att ta fram en planering över hur arbetet ska utföras, samt över vilka åtgärder som behöver tas. Efter det rivs allt gammalt material ut, sanering genomförs om så behövs och efter det kan man börja bygga upp bostaden eller lokalen igen med väggar, tapeter och liknande.

Totalrenovering av Lavio Entreprenad AB
En bygggrund inför en totalrenovering av ett hus

Valmöjligheter vid totalrenoveringen

När det gäller totalrenovering kan vem som helst välja att anlita oss. Det gäller både företagare, privatpersoner och hyresvärdar. Det är dock viktigt att tänka på att du som privatperson kanske inte har rätt att utföra en totalrenovering av din bostad om du bor i en hyresrätt. Har du en bostadsrätt är det en annan situation, men det kan trots allt vara klokt att rådgöra med bostadsrättsföreningen innan du kontaktar oss.

Vid en totalrenovering har du som kund stora möjligheter att påverka det slutliga resultatet. Du kan till exempel välja om du vill ha tapet, klinker eller målade väggar i badrummet. Du kan också välja alla typer av golv, du kan välja tapet, färger och innerdörrar. Du kan helt enkelt anpassa allt som byts ut så att det passar din stil. Vi hjälper dig på vägen så att du får ett val som passar i bostaden eller lokalen samt din plånbok.

Totalrenovering hos företag

Vi hjälper även företag att utföra totalrenovering. Kanske behöver ni göra om en kontorslokal så att den passar precis era ändamål eller så är det nedgånget garage som inte riktigt passar er verkstad. Kontakta oss, så hjälper vi er med att få en lokal som passar just era ändamål så att ni kan utföra ert arbete på allra bästa sätt.