Golvläggning

Att lägga golv är faktiskt inte alls så lätt, särskilt inte om man vill ha ett bra resultat. Golvet ska bli jämnt, det ska inte luta. Det får inte finnas sprickor i det och resultatet ska såklart bli hållbart och snyggt. Att anlita proffs kan därför vara ett väldigt klokt val när det kommer till golvläggning.

Olika typer av golvläggning

Gällande golvläggning finns det väldigt många olika typer av golv. Att ha koll på vilket golv som passar var är inte alltid så enkelt och dessutom kan trägolv ha olika slitstyrka. Det betyder att golv kan vara mer eller mindre tåliga trots att de ser ut att vara tillverkade av exakt samma material. Vi hjälper dig oavsett om du behöver ett slittåligt trägolv till vardagsrummet, en plastmatta till sovrummet eller klinkers i badrummet. Vi håller alltid en kommunikation med dig som kund så du vet när jobbet blir gjort. Dessutom kan du vara med och få råd när du ska välja typ av golvet. Det gör att du får ett bra resultat som du kan känna dig nöjd med och ett golv som håller i flera år framöver.

Golvläggning av Lavio Entreprenad AB
Lavio Entreprenad AB golvläggning

Kunnig personal gör jobbet rätt

När du anlitar oss på Lavio Entreprenad AB kan du vara säker på att det alltid kommer kunnig personal hem till dig och gör jobbet på rätt sätt. Resultatet blir självklart fackmannamässigt. All vår personal har stor kunnighet inom golvläggning och de fortbildas även med jämna mellanrum för att alltid kunna göra sitt bästa när det kommer till den fackmannamässiga standarden. Vår personal ser alltid till att golvet blir lagt på det sätt som passar rummet. Det gäller till exempel även när det kommer till att rikta laminat eller trägolv med ribbor åt rätt håll så att ljuset reflekteras på rätt sätt i golvet.

Offert och garanti på arbetet

När du anlitar oss för att utföra golvläggning får du alltid en helt fri offert på arbetet. Vi behöver veta lite om hur stort utrymmet är där du ska ha ditt golv, vilka krav du har på golvet, samt vilka material du önskar. Vi kommer gärna och tittar på utrymmet innan arbetet börjar så vi bättre kan bilda oss en uppfattning om vad som behöver göras. Med offerten behöver du som kund aldrig oroa dig för vad du betalar för eller för att betala för mycket. På offerten framgår alltid alla kostnader specificerat. Självklart har du även garanti på arbetet och på allt material när vi utför en golvläggning i ditt hem eller på ditt arbetsplats.