Måleri

Vi på Lavio Entreprenad AB erbjuder måleri runt om Göteborg. Lite målarfärg kan göra mycket oavsett om det är inomhus eller utomhus du ska måla. Nymålade väggar eller nymålad fasad ser så mycket bättre ut än sliten färg och dessutom ger utomhusfärgen fasaden ett betydligt bättre skydd mot väder och vind. Vi utför flera typer av målningsarbeten, både inomhus och utomhus.

Anlita proffs för målning inomhus

Att måla kan låta enkelt, men så är faktiskt inte fallet. Det finns en hel del saker du måste ha koll på. Vet du till exempel vilka färger du kan måla över med vilken annan färg? Och det finns färger som är mindre lämpade för inomhusmålning då de luktar starkt. När du anlitar oss får du alltid professionell hjälp med ditt måleri och du kan vara säker på att resultatet blir fackmannamässigt. När du anlitar proffs för målning inomhus kan du också få råd för vilka kulörer som kan tänkas passa i utrymmet. Målar du till exempel ett litet utrymme väldigt mörkt kan det se mindre ut.

Måleri av Lavio Entreprenad AB
Måleri i ett vardagsrum av Lavio Entreprenad AB

Rätt utfört arbete ger fasaden längre livslängd

När du anlitar oss för måleri av fasaden kan du vara säker på att din fasad får en längre livslängd. Färgen skyddar träet från att torka ut under väldigt stark sol och den ger också skydd mot regn, vind och snö som annars sliter hårt på materialet. Även andra fasadmaterial kan självklart målas för att få en bättre motståndskraft mot det svenska klimatet.

Vi utför alla typer av måleri, både inomhus och utomhus. Före till exempel målningen av fasaden kan du dock behöva ta reda på vilka kulörer som är okej att använda. I vissa områden får man exempelvis inte måla huset extremt rosa eller svart. Våra målare har gedigen erfarenhet och utbildning inom sina områden vilket gör att de alltid kan utföra bra arbeten oavsett om det är små eller stora ytor som det behövs att måla.

Målning i kombination med renovering eller golvläggning

När du anlitar oss kan du välja att anlita oss endast för målning. Du kan också välja att kombinera detta med till exempel en renovering eller golvläggning. Ska du renovera köket kan det till exempel vara roligt att ha lite nya färger på väggarna.

Anlitar du oss för golvläggning kanske de gamla kulörerna inte längre passar ihop med golvet, varför inte passa då på att anlita oss för båda projekten så får du alltihop gjort samtidigt.